Commercial cuts from the carcass of crossbred Dorper lambs finished in feedlot with diets containing sucrose

Autores

  • Sergio Rodrigo Fernandes Universidade Estadual de Londrina (UEL)
  • Alexandre Gustavo Michelon Herzog Universidade Federal do Paraná (UFPR)
  • Ciro Amaral Bittencourt Universidade Federal do Paraná (UFPR)
  • Larissa Martarella de Souza Mello Universidade de São Paulo (USP)
  • José Antônio de Freitas Universidade Federal do Paraná (UFPR)

Downloads

Não há dados estatísticos.

Downloads

Publicado

06-08-2024

Como Citar

1.
Fernandes SR, Herzog AGM, Bittencourt CA, Mello LM de S, Freitas JA de. Commercial cuts from the carcass of crossbred Dorper lambs finished in feedlot with diets containing sucrose . Rev. Acad. Ciênc. Anim. [Internet]. 6º de agosto de 2024 [citado 21º de novembro de 2024];22. Disponível em: https://periodicos.pucpr.br/cienciaanimal/article/view/31677

Artigos mais lidos pelo mesmo(s) autor(es)